Recept:
Använd gärna kräftor som har blivit över. Eller gör en stor sats och bjud på buffébordet. Spara lite av kräftlagen när du håller av den. Anpassa storleken på receptet efter hur många kräftor du har.Rensade kräftor 1 liten finhackad rödlök 1 dl crème fraiche 1/2 dl majonnäs All rom du fick 1/2 dl Persilja Smaka av med lite kräftlag salt och peppar
Gör så här:
Rensa kräftorna men spara romen i en liten skål.
Dela kräftorna i små bitar.
Blanda rödlöken, crèam fraîche, persilja, majonnäs och rom.
Vänd i kräftbitarna.
Smaksätt med lite lag, salt och peppar
Servera i en vacker skål eller bred på snittar.
Dela kräftorna i små bitar.
Blanda rödlöken, crèam fraîche, persilja, majonnäs och rom.
Vänd i kräftbitarna.
Smaksätt med lite lag, salt och peppar
Servera i en vacker skål eller bred på snittar.