Urval av fiskar och skaldjur med texten restaurang

Färska råvaror efter säsong

Våra yrkesfiskare fiskar året om i Vänern, Vättern, Bottensjön och sjön Viken. Fångsten och fokus växlar med säsongen. Oavsett om du vill köpa råvarorna när de är som bäst och frysa in dem i det skick du önskar, om du vill att vi fryser in dem i lagom stora förpackningar eller om du föredrar att köpa fisk och skaldjur färska under säsongen kan vi erbjuda en lösning. 

 

Vår kunskap – er kvalitet

Vi känner sjöarna och vet var de bästa fiskarna och kräftorna finns och när. Vi vet genom regelbunden provtagning var halter på oönskade ämnen som dessvärre finns i all fisk är som lägst i våra sjöar. Genom vår obrutna kylkedja från båten till er kan vi också garantera bästa tänkbara hållbarhet. 

Vi samarbetar gärna 

Vi ser gärna långsiktiga samarbeten med våra restaurangkunder för att på bästa sätt kunna erbjuda de produkter som ni efterfrågar. Genom att arbeta med lite framförhållning kan vi erbjuda det utbud ni efterfrågar på det sätt ni föredrar och samtidigt fiska på ett hållbart sätt. 

 

Hållbarhet

Vi brinner för en hållbar utveckling och strävar efter ett cirkulärt företag. Därför känner vi lite extra för de restauranger som värnar lokala råvaror, att fångsten ska ske på ett hållbart sätt som bidrar till långsiktig akvatisk mångfald och att utveckla delikata rätter av de råvaror som är i säsong. 

Kontakta oss

Kontakta oss för att se om ett samarbete skulle passa er. Telefon: 070-339 14 34

E-post: info@klosterdelikatesser.se