Kock

Klosterdelikatesser förädlar produkter av kräftor och fisk fångade i främst Vättern och Vänern. Till vårt kokeri i Vadstena söker vi nu en kock som brinner för delikata kräftor. Har du dessutom ett intresse av att utveckla innovativa produkter och smaker av högklassiga råvaror ska du läsa vidare.

Vi letar efter dig som har ett seriöst intresse för riktigt goda kräftor och fiskprodukter. Du är ambitiös, seriöst intresserad av smak och högkvalitativa råvaror, har ett positivt sätt, ser vad som behöver göras och tycker det är kul att ta i där det behövs. Du behöver vara noggrann, kunna arbeta självständigt och tillsammans med kollegor, gilla ett högt tempo och vara bekväm med att det är stressigt emellanåt.

Genom ditt sätt bidrar du till en hög trivsel för alla på arbetsplatsen. Kräftsäsongen är intensiv, men kort och säsongen pågår till som senast mitten av oktober. För rätt person kan det bli aktuellt med en förlängning då vi under andra delar av året arbetar med andra produktgrupper.

Vi erbjuder ett självständigt arbete i ett härligt gäng som tillsammans brinner för att erbjuda våra högt värderade kunder de bästa färska kräftorna.

I arbetsuppgifterna ingår att: koka kräftor, att säkerställa kräftornas kvalitet, att våra livsmedelshygieniska rutiner efterlevs och att tillsammans med kollegor säkerställa att processflödet fungerar från sortering till packning. Det förekommer en hel del lyft.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *