Våra bästa recept & tips
prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fisk & Skaldjur
När de är som allra bäst

Som yrkesfiskare lever vi för fisk & skaldjur. Vi vet när de är som bäst, var de ska fiskas och hur de ska tillredas för den bästa upplevelsen. Vi brinner för att du ska få njuta av våra fångster när de är som bäst – på de sätt de kommer bäst till sin rätt.
Därför delar vi våra bästa recept och tips med våra trogna kunder.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du tillgång till dem – du också.

Vätterkräftor

Färska Vätterkräftor – vår paradprodukt. Vi kokar kräftorna i en lag med ett noga utprovat recept. Fantastiskt goda som de är, med ett gott bröd, lite ost, en krämig sås och något härligt bubblande i glaset.

Men de är också fantastiska i maten, i en härlig gryta, till svamprisotton, i en smakrik röra på brödet eller flamberade till nyår. Kräftor är helrätt – året om.

Insjöfisk

Vi levererar merparten av vår fiskfångst till nogräknade restauranger runtom i landet, men levererar också hela vägen hem till privatpersoner genom Gordon deliveries och REKO-ringar.

Vi njuter av fisk året om. På grillen, eller från röken på sommaren, panerade, sauterade, bakade, ångade eller stekta under resten av året – tillsammans med säsongens råvaror.

Vänerlöjrom

2023 var det premiär för vår egen Vänerlöjrom. Vilken härlig start det blev! Löjrom förhöjer tillfället när helst du serverar den. Till förrätten på nyårsafton, eller på snittar till bubblet.

Ett tips är att köpa ett halvkilo och förvara burken i frysen. När du är sugen skopar du upp den mängd du behöver, tinar den långsamt och njuter den i all enkelhet.

Vad våra kunder säger om oss:

Vi åker 60mil ToR för att handla dessa kräftor. Superb smak och perfekt konsistens. De bästa du kan köpa.
Lars Berg
Vansbro
Bra karaktär. Bra arom med härlig sälta och dillsmak
Daina Erode
Kumla
Fin konsistens med bra sälta och dillsmak. Kräftor med god smak och sälta
Elisabeth Granath
Vadstena
Heavenly. Superba. Magnifico. Klart godaste jag ätit. Trogen kund, kommer snart igen. Högsta betyg på skalan, köper du dom så vill du aldrig ha några andra
Mariana
Linköping
God smak o sälta, bra konsistens. Köp, har aldrig varit missnöjd. Alltid bra kvalitet.
Ylva Norrbom
Sverige
De var perfekta. Mjälla i konsistensen, men inte utan den fasthet man också vill ha. Kokta i en väl balanserad kryddlag och precis lagom salta. Dessa kräftor vittnar om en professionell, erfaren och mycket elegant kokkonst.
Malin Högberg
Göteborg

FAQ

Vi skickar normalt ut en gång i månaden.

Då kan du enkelt avprenumerera nederst i det senaste mail du fått. 

Vi sparar de uppgifter vi behöver för att kunna skicka nyhetsbrevet till dig. Du kan läsa mer i vår integritetspolicy som du hittar på hemsidan. (www.klosterdelikatesser.se)

Nej, det gör vi normalt inte. Det är endast om myndigheter av juridiska skäl skulle begära ut något vi delar något.

Få våra bästa
recept & tips

icon

Copyright © 2024 Klosterdelikatesser  www.klosterdelikatesser.se